Yavuz Selim İlkokulu
İSKELE MAH. ŞEMSİBEY CAD. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDIYESI ILAÇLAMA MERKEZI BLOK NO 43 TUŞBA / VAN

VİZYON

Yavuz Selim İlkokulu öğretmenleri olarak gelecekte; Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği, Tüm öğrenci velilerinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, Öğreten ve öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemini kavradığı, Çalışanların görevini yaparken hem kendilerine hem de birbirlerine güven duydukları, Karşılıklı güvene dayalı işbirliklerinin oluşturulduğu, Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı bir Yavuz Selim İlkokulu oluşturulması vizyonuna sahiptir.

MİSYON

Milli Eğitim´in Temel Amaçları doğrultusunda Yavuz Selim İlkokulu; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Öğrencilerin bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Öğrencilerin 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için vardır.

.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07:30-12:20 12:30-17:20

İl merkezine 8 km uzaklıkta.

Yerleşim Yeri Bilgisi